Pagini

Oameni și Locuri

luni, 15 iulie 2024

Agentul globalismului criminal era de fapt conservator

 


Este posibil ca un număr mare de democrați – și nu puțini dintre republicani – să-i dorească moartea lui Trump, așa cum nu este exclus ca un număr mare de conservatori să-i dorească moartea lui Biden sau a altor lideri democrați. Dar Thomas Matthew Crooks, tînărul care a tras asupra lui Trump, nu era liberal, ci conservator, un aspect important și poate tocmai de aceea evitat pînă acum de media conservatoare, inclusiv din România, care preferă să vadă episodul în termenii marii confruntări dintre rău (progresism, globalism, secularism) și bine (reprezentat de Trump, de Trump și de Trump):

„Max Smith, care a urmat un curs de istorie americană odată cu Crooks, a declarat pentru Philadelphia Inquirer că fostul său coleg de clasă «cu siguranță a fost conservator».

Smith și-a amintit de o dezbatere simulată la care au participat amîndoi: «Majoritatea clasei era de partea liberală, dar Tom, indiferent de argument, susținea mereu partea conservatoare. Aste este și acum imaginea pe care o am despre el. El, stînd de unul singur de o parte, în timp ce tot restul clasei era de partea opusă. Asta mă face să mă întreb de ce și-a propus o tentativă de asasinat asupra candidatului conservator.»”

(Former student Max R. Smith remembered Crooks as an intelligent classmate with conservative political leanings. Smith recalled participating in a mock debate in a course they took together, where their teacher posed questions on government policy and had students stand on opposite sides of the classroom to signal their support or opposition.

“The majority of the class were on the liberal side, but Tom, no matter what, always stood his ground on the conservative side,” Smith said. “That’s still the picture I have of him. Just standing alone on one side while the rest of the class was on the other. ... It makes me wonder why he would carry out an assassination attempt on the conservative candidate.”

https://www.inquirer.com/news/pennsylvania/thomas-matthew-crooks-trump-shooter-id-butler-20240714.html)