vineri, 28 septembrie 2018

FCSB, victorie de răsunet!


FCSB a produs aseară o reușită de proporții, învingînd un adversar dificil, care s-a încăpățînat să nu-și dea autogol și nici să paseze la adversar, comportament nemaiîntîlnit în Liga I. Stilul de joc neobișnuit al adversarului i-a descumpănit pe steliști. Din fericire, au găsit înțelegere din partea arbitrului, care avea față de om bun. Într-adevăr, ajuns la capătul răbdărilor, arbitrul a dictat în minutul 85 o lovitură liberă din apropierea porții echipei clasată pe locul cinci în Liga a III-a. Cinstit vorbind, FC Unirea Alba Iulia trebuia penalizată oricum, pe de o parte pentru că Zlatna este atît de departe de București, pe de altă parte pentru că stadionul arăta ridicol. Dar în primul rînd pentru că Unirea juca împotriva Stelei, cînd de fapt trebuia să joace pentru ea.
Deși FSCB a înscris, în mod inexplicabil pentru o echipă de Liga I, arbitrul tot nu era satisfăcut așa că a propus în minutele de prelungire și un penalty în favoarea FCSB-ului. Ratat, în mod previzibil, pentru că scorul de 1-0 era oricum suficient.
Slavă Domnului că FCSB nu a trebuit să joace împotriva liderului Ligii a III-a, Șoimii Lipova! Mare e puterea rugăciunii!
Vestea bună este că în optimile Cupei României au mai rămas totuși două echipe care joacă fotbal: CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele.
Hai Rapidul!