sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Un banc mortal




De ieri a început vaccinarea populaţiei României împotriva pandemiei de gripă A-H1N1. [1] Se pare că actuala putere politică doreşte să ne vindece cu orice preţ, şi pentru totdeauna. Ca în bancul în care Bulă a scăpat de ciroză fiindcă l-a călcat o maşină. Numai că, spre deosebire de Bulă, noi nu sîntem bolnavi, existenţa aşa-zisei pandemii nefiind încă demonstrată. Iar, în afară de faptul că nu se justifică necesitatea vaccinării, nu ştim nici dacă vaccinul respectiv este eficient (lăudatul Tamiflu s-a dovedit ineficient), şi nici ce efecte secundare adverse poate avea acesta.
Probabil că, de vreme ce politicienii din România (căci nu-i putem numi „politicieni români” de vreme ce acţionează sistematic împotriva românilor) nu-şi permit, ca cei americani, un război „macro”, invadînd o altă ţară doar pentru a-şi justifica deţinerea puterii, cei de la noi au recurs la un război „micro”, invadînd sistemul imunitar al locuitorilor ţării pe care o ţin ostatecă de peste jumătate de veac. După ce au distrus echilibrul natural al acestei ţări, jefuindu-i resursele, după ce au distrus orice rezistenţă, fie suprimîndu-i fizic pe cei care li s-au opus, fie încercînd (şi reuşind în mare parte) să-i orbească prin minciună pe cei care au rămas în viaţă, acum vor să distrugă echilibrul fizico-chimic al trupului omenesc lucrînd chiar la nivelul celulei. În felul acesta, elita ideologă îşi mărturiseşte propria ei înfrîngere în ordinea ideilor, de vreme ce, pentru a birui spiritul omului, se vede nevoită să-i altereze mai întîi constituţia trupească. [2]
 

Note:

[1] http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/877602/Vaccinul-pandemic-romanesc-doar-pentru-cei-peste-16-ani/

http://ziaruldeiasi.ro/regional/roman/incepe-vaccinarea-impotriva-gripei-a-h1n1~ni5v8q

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/877671/Vaccinul-romanesc-impotriva-A-H1N1-distribuit/

[2] Mă bucur să semnalez o carte necesară şi urgentă, de a cărei apariţie nu am aflat decît ieri, cînd am zărit-o în standul unei edituri de la Tîrgul de carte  Gaudeamus. Este vorba despre Identitatea şi libertatea omului în Ortodoxie. Răspunsuri ale Bisericii în privinţa actelor electronice, lucrare apărută la Editura Predania (2009). Volumul este util nu doar pentru că adună laolaltă documentele semnificative legate de actele electronice de identitate, ci mai ales pentru că arată legătura indispensabilă dintre libertatea civică şi sensul creştin al libertăţii. Ambele tipuri de libertate fiind grav afectate de constrîngerile aplicate românilor în vederea acceptării vaccinului Cantgrip. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu