marți, 28 noiembrie 2017

Ordodoxia



Ai dat în fandaxie? Ordodoxia-i gata:

„Descoperi, dacă intri pe rețele, un fel de răscoală împotriva editurii RAO, pusă la cale de inchiziția cititorilor ordodocși, oameni stîrniți de cuvintele scoase de Liiceanu prin Bot. Dai peste scriitori revoltați de lipsa cenzurii, gata să verse sîngele unei companii private, care tipărește cărți. Vezi tineri care cred că Năstase, Voiculescu și Roșca Stănescu trebuie nu numai alungați de la Tîrgul de Carte, ci duși înapoi în celulă.
E plin Internetul de elite indignate care vor o țară ca afară, dar cu dispensă la discriminare editorială, la boicot comercial, la restrîngere de drepturi și libertăți.” http://www.catavencii.ro/editorial/apel-catre-zabrele/

„Sintaxa exasperării vine la unul ca Liiceanu nu atât din confruntarea cu pârjolul pesedist (pentru că, atunci când era pedelist, îl îndura cu mândrie), ci din incapacitatea de-a pune în context victoriile electorale ale PSD într-o Românie săracă și umilită.
[...] Dar să ne uităm spre cel care se avântă acolo unde doar vulturii delirului se avântă: Cristian Tudor Popescu. CTP scrie așa: ”Carmen, Sclava iubirii, trimisa la Interne a lui L. Dragnea, a scos caii ca să-i intimideze pe manifestanți și, la o adică, să-i calce în picioare.
Înlocuiți caii cu țevi de pistol automat. Asta fierbe înlăuntrul unor Dragnea, Tăriceanu, Nicolicea, Codrin Ștefănescu, F.. Iordache, Steluța Cătăniciu, Ș. Nicolae. Dacă nu le-ar fi încă teamă de reacția NATO și UE, căci asta este diferența fundamentală față de decembrie ’89, ar da ordin să se tragă în demonstranți, așa cum recomanda generalul lor, vorbitor la televizor, Pavel Abraham sau deputatul PSD care zicea că vrea să-i termine cu Kalașnikovul pe cei din Piața Victoriei”.
Mai sus de-atât nu ai unde să te duci. Mai sus sunt saloanele cu cei incoerenți și agresivi.” http://www.catavencii.ro/au-innebunit-nebunii-si-tu-vrei-sa-fiu-cuminte/