miercuri, 1 iunie 2016

Guvernanții iubesc copiii: d-aia nu-i lasă să moară de foame, ci de corn și lapte



În fiecare an guvernul alocă sute de milioane de euro pentru programul „Cornul și laptele”. Zeci de elevi din Galați, Pitești, Brașov și din alte zone din țară s-au îmbolnăvit în urma consumării produselor respective. Și asta nu pentru că ar fi o problemă cu produsele. Ele sînt foarte bune, doar că trebuie mîncate într-o anumită ordine.
După o zi sau două, cornul pe care băiatul meu îl aducea de la școală începea să se înverzească. După încă o zi sau două, verzuiul căpăta nuanțe de negru. Laptele în schimb rămînea la fel: lăsat la cald, după o zi și o noapte era neschimbat. De aici concluzia micului meu experiment: laptele este antidotul! Începi să te înverzești sau să te înnegrești după ce ai mîncat din corn? Nu-i nimic, iei o gură de lapte și te albești la loc. Hei, te-ai albit prea tare? Nici o problemă, mai ia o gură de corn!
De Ziua Copilului, propun ca toți membrii guvernului și în special autoritățile din Ministerul Educației, împreună cu patronii firmelor care produc și livrează produsele toxice ambalate sub forma cornului și laptelui, cu toți directorii de școală, diriginții și restul cadrelor didactice care nu și-au prevenit elevii asupra pericolului înghițirii produselor toxice din categoria lapte, corn, var, cloramină, otravă de șobolani, etc., să-și hrănească proprii lor copii doar cu lapte și corn. Hai, cred că doar o zi pe an vor rezista! În definitiv, copiii noștri vă rezistă ani în șir.