duminică, 21 iulie 2024

Dacă teoriile conspirației nu ar afecta gîndirea în mod ireversibil

 

Dacă teoriile conspirației nu ar afecta gîndirea în mod ireversibil și nu i-ar compromite definitiv pe susținătorii lor, se poate presupune că sistemul nu și-ar pierde timpul cu ele pentru a le construi și împrăștia cu ajutorul canalelor de încredere. O astfel de platformă „mărturisitoare” își informează recent cititorii că „Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației.” (https://www.activenews.ro/stiri-dezvaluiri/Un-pumn-in-nas-pentru-idiotii-utili-cu-E-DOAR-CONDENS-.-Armata-SUA-obligata-sa-recunoasca-oficial-pulverizarile-chemtrails-de-pesticide-toxice-intreprinse-fara-acordul-populatiei.-CUM-ARATA-AVIONELE-DE-CHEMTRAILS-IN-INTERIOR-FOTO-US-AIR-FORCE-190769). Așa se întîmplă cu oculta care se ocupă de chestiile ultrasecrete: este întotdeauna obligată să recunoască că nu a fost cuminte.

Foarte probabil, în următorul act major de deconspirare publică, organizații precum OMS, CDC și FDA vor fi obligate să recunoască oficial că vaccinul anticovid conține cîte un Antihrist activ în fiecare fiolă.

Mare brînză! Ca și cum adevărații credincioși nu ar fi știut asta! Dar va fi cel puțin un pumn în nas pentru idioții utili care credeau că era doar un vaccin.