vineri, 6 aprilie 2018

Foreplay: Poziția Misionarului BOR


In human sexual behavior, foreplay is a set of emotionally and physically intimate acts between two or more people meant to create sexual arousal and desire for sexual activity.”



„FOREPLAY - primul spectacol de teatru din România despre mame adolescente pe scena Teatrului Național București
București, 4 Aprilie 2018: World Vision România și MSD România, prin programul MSD for Mothers, Mame pentru Viață. Viață pentru Mame, au organizat spectacolul de teatru document FOREPLAY la Teatrul Național București, Sala Mică. Evenimentul a avut ca scop conștientizarea și informarea publicului despre maternitatea timpurie din România.”
https://www1.agerpres.ro/comunicate/2018/04/04/comunicat-de-presa-fundatia-world-vision-romania-11-20-08
„Lansat în 2016 de World Vision România cu sprijinul MSD România, proiectul dezvoltă și implementează un model integrat de servicii de îngrijire maternă și de planificare familială, care vizează femeile vulnerabile din România rurală.
MSD for Mothers furnizează soluții durabile, axate pe îmbunatățirea calității îngrijirii medicale a mamelor, precum și pentru creșterea accesului femeilor la servicii de planificare familială.” (subl. mea, G. F.)
https://www1.agerpres.ro/comunicate/2018/04/04/comunicat-de-presa-fundatia-world-vision-romania-11-20-08
Congresul National „Hristos impartasit copiilor” este organizat de Patriarhia Romana in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si cu Fundatia World Vision Romania.
https://blog.worldvision.ro/congresul-national-hristos-impartasit-copiilor/
Prin studiul Bibliei, copii (sic!) invata sa adopte modele morale crestine care le imbunatatesc viata.
https://worldvision.ro/angajament-crestin-a275.html