marți, 19 martie 2024

BOR, instituție wellness

 

„[...] Dealurile din Podisul Transilvaniei, aici sunt lipsite de vegetatia luxurianta, dar sunetul cucului şi florile multicolore te imbie la o stare de bine spirituala.

Sta in natura noastra umana sa cautam locuri cu incarcatura spirituala, sa descoperim locuri unde am auzit ca se intampla minuni, dar sa nu uitam de faptul ca Dumnezeu e pretutindeni si ca sta doar in puterea noastra sa-L descoperim.

[...] Acum, una din cele mai mari mulţumiri ale localnicilor si a Părintelui David, este ca numarul oamenilor care vin să viziteze Manastirea creste pe an ce trece. Aici, ai sentimentul apartenentei la o familie mare, unita, ceea ce e un lucru minunat.

[...] Predica Parintelui David a fost inaltatoare, asa cum stie dansul cel mai bine sa vorbeasca, pe intelesul tuturor. A vorbit despre familie, despre copilasii care vin pe lume sa ne bucure sufletele si despre minunata lucrare a lui Dumnezeu. Am ascultat glasurile cristaline ale copiilor veniti la manastire cat si pricesnele cantate angelic de corul Manastirii. A fost o zi magica cu multa incarcatura Dumnezeiasca.”

 

(https://familiamea.ro/2014/10/21/manastirea-sadinca-locul-unde-linistea-atinge-inima/)