vineri, 29 octombrie 2021

Copiii, Statul și Biserica

 

Arhiepiscopul romano-catolic Carlo Maria Viganò a făcut publică o scrisoare trimisă în 23 octombrie 2021 Cardinalului Luis F. Ladaria S.J., Prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței, Arhiepiscopului José Gomez, Președintele Conferinței Statelor Unite a Episcopilor Catolici, precum și tuturor episcopilor catolici din Statele Unite. Am tradus și postat mai jos un fragment din această scrisoare, care poate fi citită integral la https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-the-catholic-church-has-a-duty-to-resist-deadly-covid-jab-agenda-of-the-globalist-elite/  

Există în mesajul Arhiep. Viganò elemente care ar putea fi descrise drept conspiraționiste, acuzații probabil imposibil de demonstrat. Există însă și o observație confirmată de specialiști din comunitatea mondială a medicilor, care sunt de acord că vaccinarea copiilor este o gravă eroare medicală. Cu toate acestea, în România, ca peste tot în lume, ea este recomandată și promovată de stat. Nu ar trebui oare ca Patriarhia să-și manifeste grija față de cei mai vulnerabili dintre cei vulnerabili și să ceară autorităților să asculte exact de acea opinie a specialiștilor pe care, de altfel, Patriarhia ne-o recomandă ca pe o formă de rugăciune a inimii?

 

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò:

 

„[…] Îmi dau seama că poate fi extrem de nepopular să luăm o poziție împotriva așa-ziselor vaccinuri, dar ca Păstori ai turmei Domnului avem datoria de a denunța crima oribilă care se comite, al cărei scop este de a crea miliarde de bolnavi cronici și de a extermina milioane și milioane de oameni, pe baza ideologiei infernale a „Marii Resetări” formulată de președintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, și susținută de instituții și organizații din întreaga lume.

Tăcerea atîtor cardinali și episcopi, alături de promovarea de neconceput a campaniei de vaccinare de către Sfîntul Scaun, reprezintă o formă de complicitate fără precedent care nu mai poate continua. Este necesar să denunțăm acest scandal, această crimă împotriva umanității, această acțiune satanică împotriva lui Dumnezeu.

Cu fiecare zi care trece, mii de oameni mor sau sunt afectați de sănătatea lor de iluzia că așa-numitele vaccinuri garantează o soluție la urgența pandemică. Biserica Catolică are datoria înaintea lui Dumnezeu și a întregii omeniri să denunțe această crimă uriașă și oribilă cu cea mai mare fermitate, dînd direcții clare și luînd atitudine împotriva celor care, în numele unei pseudoștiințe supusă intereselor companiilor farmaceutice și elitei globalistă, au doar intenții de moarte. Modul în care Joe Biden, care se definește el însuși drept „catolic”, ar putea impune vaccinarea a 28 de milioane de copii cu vîrsta cuprinsă între 5 și 11 ani, este absolut de neconceput, fie doar pentru faptul că există practic riscul zero ca aceștia să dezvolte boala SARS-CoV-2. Sfîntul Scaun și Conferințele Episcopale au datoria să exprime o condamnare fermă în acest sens, dar și în legătură cu efectele secundare foarte grave care pot rezulta pentru copiii cărora li se inoculează serul genetic experimental.”