joi, 7 octombrie 2021

Medic canadian de urgență: „Doar doi pacienți pozitivi în toată pandemia!”

 

„Dr. Rochagné Kilian și-a dat demisia recent ca medic de urgență și medic de familie din cauza îngrijorărilor sale că sistemul de sănătate din Ontario și serviciile de sănătate Gray Bruce (GBHS) au încălcat principiile etice în întreaga pandemie.

[…] Dr. Kilian a estimat că 80 la sută dintre pacienții pe care i-a văzut în camera de urgență în ultima lună au avut simptome inexplicabile și au fost „dublu vaccinați”.

[…] Dr. Kilian și-a dat demisia din funcție în timp ce se afla în apel cu administrația GBHS și a vorbit despre situația sa la The Strong and Free TruthCast, (nota mea, G. F: interviul este excelent și merită reținută precizarea doamnei Kilian în legătură cu iluzia care a fost creată cu mult înainte de pandemie în legătură cu faptul că am putea alege, iar această iluzie a fost valorificată acum cu privire la faptul că ar exista o alegere față de vaccin; după cum spuneam într-o postare trecută, s-a investit mai mult în poveste decît în tratamentul propriu-zis https://cumpana-o-viziune-ortodoxa.blogspot.com/2021/09/realitatea-ca-un-macguffin.html) unde a criticat starea îngrijirilor medicale din Canada. Ea a afirmat că îngrijirea medicală pentru fiecare pacient în parte a fost abandonată în timpul „farsei pe care am trăit-o cu toții”.

Ea a spus că pe tot parcursul perioadei în care a fost declarată pandemia, a internat doar doi pacienți la terapie intensivă care au dat test pozitiv pentru COVID. Dr. Kilian a precizat apoi că acest lucru nu înseamnă că se aflau în terapie intensivă din cauza COVID, ci doar că au dat rezultate pozitive. Ea a declarat că Serviciul de urgență a fost „mort” în toate valurile declarate de COVID și că a făcut poze cu cifrele oficiale pentru a demonstra că aceasta „nu are nimic de-a face” cu lipsa pacienților.

Dr. Kilian a adăugat că, de la lansarea vaccinurilor anti-COVID, a văzut o creștere remarcabilă a problemelor cardiace la pacienți care nu se încadrează în categoriile de risc. Ea a declarat că pe măsură ce tot mai mulți oameni au primit vaccinul, a văzut o mulțime de evenimente neobișnuite la pacienții ei. Ea a vorbit despre „persoanele care vin cu hipertensiune arterială recent diagnosticată, diabetici care au fost controlați, care nu mai sunt controlați – glicemia lor este fie extrem de mare, fie extrem de mică ... Singurul factor ... constant care s-a schimbat în viața lor a fost injectarea unui ser biologic experimental.”

Vezi articolul integral la https://www.lifesitenews.com/news/ontario-er-doctor-resigns-over-mandatory-vaccines-and-falsehoods/