sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Dreptul constituțional de a-ți vota componența plutonului propriei execuții

 

După ce PNL a făcut tot ce-a putut pentru a desființa orice posibilitate a acestui popor de a-și reveni economic și moral, le oferă acum tinerilor posibilitatea de a participa la amplul proiect EUropean al desființării de sine. Orice ar spune criticii acestei inițiative, faptul că ai posibilitatea să-i alegi pe cei care trag în tine mi se pare că reprezintă un moment istoric nu doar în istoria liberalismului, ci și în evoluția umanității în general:

 

„PNL depune eforturi pentru a schimba legislația electorală, astfel încât tinerii să poată vota după ce au împlinit vârsta de 16 ani. Totodată, Alina Gorghiu a susținut că, din primăvara lui 2023, PNL ar putea iniția procedura de strângere de semnături pentru declanșarea referendumului de schimbare a Constituției în acest sens.” (https://epochtimes-romania.com/news/pnl-vrea-schimbarea-constitutiei-pentru-ca-tinerii-de-16-ani-sa-poata-vota---337366)

 

Pe harta politică, PNL și USR reprezintă corespondentul românesc al Partidului Democrat din SUA, adică al stîngii (în timp ce, pînă la neutralizarea lui Dragnea, PSD-ul putea fi asociat mai degrabă Partidului Republican). PNL și USR au un merit incontestabil în compromiterea referendumului pentru familie din 2018; în timpul regimului Iohannis s-a accelerat lgbtizarea educației, iar toate încălcările drepturilor și demnității persoanei din timpul pandemiei au fost impuse de liberali și de un PSD tăvălit de Iohannis cu botul în propria mizerie pesedistă, așa cum li se aplică animalelor de companie care s-au căcat prin casă.

Propunerea liberală de a reduce limita de vîrstă a dreptului la vot nu este decît un mod de a-i face pe adolescenți responsabili de o ratare pe care ei nu o pot anticipa sau presupune. Desigur, tinerii erau condamnați oricum. Dar ce aduce nou propunerea penelistă este ideea ca tinerii să-și semneze propriul decret de condamnare la inexistență.

După cum arată Dennis Prager, în America tinerii sunt cei care au asigurat victoria democraților, asigurîndu-și astfel propria lor distrugere:

„[…] Pe scurt, se pare că tinerii americani au votat pentru oamenii care le distrug viața. Stînga este cea care este în primul rînd responsabilă pentru nivelurile fără precedent de depresie și disperare din rîndul tinerilor.

Stînga a privat copiii de școală timp de aproape doi ani – fără un motiv întemeiat.

Stînga s-a asigurat ce mici să nu vadă fața nimănui în afara casei lor timp de aproape doi ani – din nou, fără un motiv întemeiat.

Stînga îi sperie pe tineri în privința viitorului lor – prin isteria legată de încălzirea globală – într-un mod în care niciun grup nu i-a speriat vreodată pe tinerii americani.

Stînga a distrus cele mai sănătoase credințe din viața unui cetățean, în special în viața unui tînăr cetățean: credința în Dumnezeu și credința în țara sa. Dumnezeu, religia, patriotismul și steagul național au devenit toate obiecte de batjocură.

Stînga îi minte cu privire la orice – de la genuri non-binare la întemeierea Americii, gradul de rasism alb în țară, numindu-i fasciști pe oponenții stîngii.

Stînga lucrează cu febrilitate pentru a sexualiza prematur copiii, vorbind despre sex și despre falsitatea nihilistă a genului „nonbinar” pentru copiii de grădiniță.

Stînga încurajează să ia copii de pînă la 5 ani pentru a aprecia și a participa la „Orele poveștii Drag Queen” – prezentînd bărbați îmbrăcați în femei, citind și dansînd pentru ei, adesea într-o manieră sexualizată, după care unii dintre copii fac același lucru.

Stînga lucrează cu febrilitate pentru a diminua autoritatea și demnitatea părinților, cei mai importanți oameni din viața unui tînăr.

Stînga a creat explozia fără precedent – ​​nu numai în America, ci și în istoria înregistrată – a tinerilor care cred că sunt cu adevărat membri ai sexului opus.

Stînga corupe capacitatea tinerilor de a gîndi limpede prin suprimarea disidenței de bun simț. Toată lumea știe că este extrem de nedrept pentru un bărbat să concureze în sporturile feminine. Dar dacă un bărbat spune că este femeie, ar trebui să credem și să afirmăm că devine corect. Și orice fată sau femeie care afirmă că această pretenție a bărbaților de a concura ca femei este nedreaptă este amenințată cu expulzarea din echipa ei, ratînd orice șansă de a mai obține o bursă de sport la facultate. Singurul lucru cu care se aleg aceste fete care denunță minciuna este ostracizarea socială.

Cu toate acestea, tinerii aleg să-i voteze exact pe cei care-i distrug.”

(Dennis Prager, „Young Americans Voted to Ruin their Lives”, https://amgreatness.com/2022/11/22/young-americans-voted-to-ruin-their-lives/. Traducere de Gheorghe Fedorovici.)