luni, 26 septembrie 2022

Soluția nucleară

 

Așa cum la criza sanitară creată artificial prin exploatarea mediatică a covidului a fost găsită soluția vaccinului anticovid, a cărui siguranță și eficiență decurgea nu atît din produsul în sine, cît din faptul că orice altă soluție fusese interzisă, tot astfel la criza energetică produsă prin redirecționarea masivă a rezervelor de energie ale UE spre Ucraina soluția sigură și eficientă este atacul nuclear asupra Rusiei. Bineînțeles, pentru oamenii care s-au născut și au trăit toată viața în bulă, o astfel de soluție este singura rezonabilă și justificată.

Singurul lucru pe care-l doresc cei din bulă este să nu afle nimic din ce se-ntîmplă în afara bulei. Dacă ești cît de cît normal mintal, este imposibil să nu știi că trăiești în bulă, de aceea majoritatea locuitorilor bulei sunt hotărîți să țină realitatea în afara bulei. Bula este sigură, este singurul adăpost antiatomic impenetrabil. Acesta este un alt motiv pentru care un atac nuclear nu-i afectează pe indivizii din bulă.

Pentru oamenii din afara bulei, însă, trebuie reduse căldura, hrana, apa, lumina, aerul, toate din cauza lui Putin, astfel încît vor ajunge să-l urască suficient pe Putin pentru a apăsa ei înșiși butonul nuclear.