vineri, 29 decembrie 2023

Toți copiii sunt ai Statului

 

Astăzi îi pomenim pe cei 14000 de prunci uciși din porunca lui Irod. Ca român, nu poți să nu te gîndești și la copiii uciși prin avort în numele drepturilor omului. Ni se pare suspect că în zilele de după arestarea și uciderea cuplului Ceaușescu au fost mai multe victime decît pînă în 22 decembrie, dar numărul victimelor produse din decembrie 1989 pînă astăzi a fost suficient de mare pentru a ni se părea absolut nomal. Ar trebui să ne gîndim și la copiii din casele de copii, a căror situație cumplită a provocat indignarea Occidentului. O parte dintre ei au fost adoptați de străini cu acordul statului român: „Oamenii care au lucrat atunci în sistem spun că legea nu era deloc pusă la punct și aproape oricine putea să adopte un copil, fără să fie examinat dacă se încadrează în niște criterii. Mergeai la un avocat, făceai actele și puteai să scoți copilul din țară fără nicio problemă. Șpaga era biletul de intrare și ieșire perfect.” (https://playtech.ro/2019/romania-si-problema-adoptiilor-in-anii-90-copiii-erau-vanduti-angro/).

În România libertății erai cu atît mai liber cu cît aveai mai mulți bani: erai liber să ucizi pruncii ori să-i cumperi. Am devenit liberi mai ales să uităm ce făceam și ce ni se făcea: „Bucureștiul însă nu mai știe nimic despre cel puțin 16.041 de astfel de copii abandonați de părinții biologici și adoptați de cetățeni străini între anii 1990 si 1997” (https://romanialibera.ro/special/misterul-copiilor-pierduti-de-romania-nu-stim-care-au-fost-adoptati-174257/; vezi și la https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26741492-elvetienii-adoptat-ilegal-copii-din-romania-dar-din-alte-state-inainte-1990-recunoscut-guvernul-elvetian-indiciile-arata-existenta-traficului-copii-aceste-tari.htm).

Opoziția conservatorismului atemporal din România față de adopția ideologică a copiilor prin intermediul școlii este din capul locului sortită eșecului pentru că este o opoziție față de istorie, deci față de realitate. Nu te poți împotrivi istoriei din afara ei, așa cum încearcă locuitorii utopiei ortodoxiei deviante (http://cumpana-o-viziune-ortodoxa.blogspot.com/2023/12/cu-hristos-in-nirvana.html). Pînă și Dumnezeu a trebuit să intre în istorie pentru a o reface, nu pentru a ne scoate din ea, cum cred mărturisitorii ortodoxiei gnostice, care l-ar fi înscăunat demult pe Andrei Pleșu ca patriarh dacă acest „intelectual creștin al României”, acest „pilduitor semănător” (cum este considerat de clerul ortodox superior) nu ar fi rîs de ei. Și mie mi se pare o dovadă de cruzime să rîzi de niște oameni care nu-și mai amintesc nimic în afară de rezistența geto-dacă în fața Romei și de rezistența legionară în fața ocultei evreiești.

Din cauză că soluția apărătorilor valorilor tradiționale este ieșirea din istorie, copiii și familia rămîn complet lipsiți de apărare nu doar în fața asediului LGBT, ci și în fața agresiunii Statului, care nu vine după copiii noștri din simplul motiv că-i posedă deja. Prin noile legi ale protecției sociale și a copilului, Statul poate depune oricînd din drepturi orice părinte care nu-și face datoria față de copiii săi potrivit noii viziuni educaționale întemeiată pe diversitate, echitate și incluziune. În felul acesta, copiii care vor fi salvați de părinții care-i abuzează vorbindu-le despre Dumnezeu și despre vechea morală creștină (pentru că noua morală creștină este și ea în acord cu principiile DEI), vor fi duși în centrele de stat unde chiar dacă vor fi expuși unor abuzuri de natură fizică și psihică regretabile, acestea vor fi oricum mai puțin traumatizante decît cele care puteau fi cauzate prin expunerea lor la adevăr. Este ce s-a întîmplat la cîteva centre de plasament din districtul Lambeth din sudul Londrei de-a lungul unei jumătăți de secol (abuzurile s-au putut întinde pe un interval atît de lung și pentru că au fost tolerate sau mușamalizate, un astfel de raport fiind închis și clasificat de Margaret Thatcher în calitatea ei de prim-ministru, vezi la https://en.wikipedia.org/wiki/Westminster_paedophile_dossier):

            

„Deși majoritatea copiilor au fost preluați de Stat pentru că au suferit violență și neglijență din partea membrilor familiei, raportul a menționat că pentru unii «experiența pe care au avut-o [în centrele de plasament] a fost mai rea decît regimul de viață avut acasă cu familiile lor naturale» .

Consiliul local a eșuat în mod constant să protejeze copiii, angajînd indivizi despre care știa că reprezenta un risc pentru copii, ignorînd angajații suspectați de abuz sexual și expunînd copiii la situații despre care știa că vor duce la abuz.

Efectul asupra multor copii aflați în grija autorităților a fost devastator, se arată în raport. Așa cum a spus un martor, cunoscut sub numele de LA-A309: «Am simțit de la o vîrstă fragedă că sentimentele mele sunt nesemnificative sau de mică valoare și că suferința mea nu contează. Era clar încă de la o vîrstă fragedă că nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine.»

Timp de peste 40 de ani, doar un singur angajat a fost pedepsit pentru rolul său în catalogul abuzurilor. Șase autori de abuz sexual legat de centrele din Lambeth, dintre care unii erau angajați ai consiliului, au fost condamnați pentru abuz sexual asupra copiilor între 1994 și 2019.

[…] Sute de copii vulnerabili aflați în grija consiliului Lambeth din sudul Londrei au fost supuși unei cruzimi îngrozitoare și abuzurilor sexuale de-a lungul mai multor decenii la o scară care a fost «greu de înțeles», a constatat un raport de anchetă independentă.

Ancheta independentă privind abuzul sexual asupra copiilor (IICSA) a găsit peste 700 de acuzații de abuz sexual împotriva a sute de angajați și persoane legate de doar trei centre din Lambeth. Se spune însă că adevărata amploare a abuzului ar fi probabil mult mai mare.

Ancheta arată că consiliul Lambeth a permis violența și agresiunea sexuală să înflorească în casele sale rezidențiale pentru copii, nu a reușit să acționeze împotriva abuzatorilor cunoscuți sau să abordeze cultura brutală, aspră și punitivă a caselor sale – cu consecințe devastatoare pentru mulți copii aflați în grija sa.” (https://www.theguardian.com/uk-news/2021/jul/27/hundreds-of-children-abused-while-in-care-of-lambeth-council-inquiry-finds)